BAD documentaire van de hand van Spike Lee

Director Spike Lee (van onder andere Michael’s They Don’t Care about Us  video) heeft zich ondergedompeld in een nieuwe Michael Jackson documentaire. De film zal zich verdiepen op 25ste verjaardag editie van het BAD album, de daaropvolgende tour en de baanbrekende clips .

Spike Lee (genomineerd Oscar director), heeft in samenwerking met de The Estate of Michael Jackson en Sony Music, de post-productie van de documentaire betreffende Michael Jackson en zijn BAD album (met inbegrip van de grandioze tournee met dezelfde naam) beëindigd. Hij zal tot in de kern van de Michael Jackson plaat treden, en dit ter gelegenheid van de feestelijkheden omtrent de 25ste verjaardag van BAD. Zo zal de documentaire meer dan 40 interviews van kennissen, choreografen, muzikanten, of andere medewerkers van de persoonlijke hand van Spike Lee  bevatten, deze zullen ons beetje bij beetje het hele verhaal omtrent deze legendarische plaat uit de doeken doen. Zo zullen o.a. Martin Scorcese (director van de Bad mini movie), Joe Pytka (realisator van o.a. verschillende Pepsi reclamespots voor MJ), Matt Forger (geluidsingenieur), Greg Phillinganes, Will Vinton (uitvinder van MJ Raisin en de speed demon figuurtjes) hun geheimen over hun samenwerkingen en ondervindingen met de grootmeester met het publiek delen…

Verder zal Spike Lee een analyse opmaken van de invloed die het BAD album naliet aan de hand van getuigenissen van de huidige artisten: zoals Kanye West, Mariah Carey, Cee Lo Green en Sheryl Crow, ten tijde van de BAD Tour achtergrondzangeres.

Bronnen: Estate MJ, MJFrance.

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?