“Bad of Dangerous ?”

De mediatheek van Brussel centrum organiseert momenteel enkele interessante thematische debat/conferentie avonden die in het teken van muziek staan, genaamd ‘La Folle Echappée – Excentricités dans la Musique’. 8 februari jl., werd Michael Jackson in de schijnwerpers gezet door Emina Alidovic, gespecialiseerd in de Amerikaanse popcultuur.

Wat was het doel, welk beeld wilde Michael op de muziekwereld uitstralen? Voor zo’n vijftigtal mensen, gaf de spreekster een chronologisch overzicht van Michaels loopbaan, vanaf zijn geboorte tot aan zijn dood. Ze deed dit aan de hand van de overbekende fragmente nuit clips zoals « Don’t stop ‘til you get Enough, Wanna be Startin’ Something, Bad, Dangerous, Speed Demon, …”Als deze avond voor sommige fans hun verwachtingen niet echt inloste, heeft deze toch ergens bij hen de nood die hieruit voortvloeide, om het debat bij hen doen opwaaien.

Ze gaf toch de zin om dit of andere debatten tussen fans voort te zetten… Dus wie weet, misschien wordt er ergens in de nabije toekomst wel nog een nieuwe mogelijkheid geboden aan de fans om zich opnieuw samen te brengen, om over een thema rondom de man die ons zo inspireerde en boeide een nieuwe luistersessie of discussie aan te gaan…

Een videovan het evenement is terug te vinden op YOUTUBE.

Dank aan Océanne en Jadzzia.

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?