Bad25 de spanning stijgt!

De spanning stijgt op enkele dagen van het uitbrengen van BAD25. Er zijn nu reeds websites die de complete of verkorte versies (langs illegale manier welteverstaan) aanbieden. Deze druk is vooral te wijten aan het feit dat deze jubileumeditie een hele rij aan nieuwe nummers zal aanbieden, maar vooral het lang verwachte Wembley concert van de BAD-tour zal bevatten.

Hier nog even een opsomming van alles wat jullie zoal tegemoet komt :

Het album BAD25 (in winkel vanaf vrijdag sept. 14) zal door Sony onder verschillende vormen voorgesteld worden, onder deze, een deluxe versie (3 CD’s / DVD), deze zal echter in een zeer beperkte oplage in België uitgebracht worden: amper 500 stuks!!!!! Volgens Sony Music zal deze later niet heruitgegeven worden. Het spreekt dus vanzelf dat eenieder die deze dus in zijn verzameling wil bijvoegen, niet lang zal moeten treuzelen. FNAC en Free Record Shop.

Voor wat de Belgische promo betreft, zouden er door Sony Music geen specifieke campagnes, zoals affiches of uithangborden, opgestart worden, tenzij dan de door Pepsi in oktober groots opgezette promo campagne!Anderzijds, organiseert Sony Music binnenkort een voor België exclusieve projectie van de Spike Lee film. Deze zal vermoedelijk in Antwerpen doorgaan (meer info hieromtrent volgt later).

En dan is er natuurlijk ook nog op 22 september aanstaande onze fanmeeting. Deze avond die volledig in het teken staat van de BAD periode, zal jullie door middel van dans, video’s, … en veel muziek opnieuw onderdompelen in die geweldige periode van eind jaren 80. Be there or be square.

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?