De nieuwe Christophe Boulmé vernissage

In, The Gallery On The Corner, zal in mei op twee verdiepingen hulde gebracht worden aan de onvervalste koning van de Popmuziek. De gelijkvloers zal doorgaan voor shop waar allerhande officiële collector items van Michael zullen terug te vinden zullen zijn, terwijl in de kelderverdieping een retrospectieve van het uitgebreide fotowerk dat Christophe Boulmé doorheen de jaren van Michael maakte, zal plaatsvinden.

Christophe Boulmé heeft voor deze tweedaagse een groot deel van zijn werk uitbesteed, en dit vooral voor al diegenen die de verzameling niet zagen tijdens de KOP Meeting in Paris twee jaar geleden, en hen zo ook de kans te geven deze te aanschouwen. Zondag 12 mei zullen deze foto’s, op vraag van de fotograaf zelf, per opbod verkocht worden aan de hoogste bieder. De opbrengsten gaan integraal naar « Comic Relief 2013 ».

Organisator, King Of Shop, is een non-profit organisatie. De ingang aan de shop op de gelijkvloers is gratis, die voor de vernissage bedraagt £5.50 per persoon, gratis voor de kinderen onder de 12. Deze prijs om de huur van de tentoonstellingsruimte en de financiering voor het drukken van de foto’s te verzekeren.

Informaties

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?