De laatste collectors

Ook al is het momenteel windstil op gebied van nieuwigheden aangaande de King of Pop, toch viel ons oog op enkele leuke hebbedingen. Hier volgt een korte samenvatting van deze recente releases: 

 Officiële kalender 2014Danilo_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boek : ALL THE TOP 40 hits (Jackson family)

mMichael-janet-the-jackson-family-all-the-top-40-hits-craig-halstead_imagesia-com_byj1_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 De Jackson familie is veruit een van de beste erin geslaagd om zich in de muziek business een plaats te veroveren. In dit zeer ruime boek, 376 pagina’s, verteld Craig Halstead in detail het klassement van de singels die de Jackson familie in de Top 40 van zo’n tiental landen wist te verzekeren (USA, Austalië, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk) en dit vanaf eind jaren 60.
Voetnoot van de auteur: « Dit boek is bedoeld als inleiding tot de muziek van de Jackson familie. Indien U meer over de carrières van Janet of Michael wilt vernemen, dan kan ik jullie de volgende boeken, waarvan ik mede-schrijver, samen met Chris Cadman, ben ten stelligste aanraden, te weten «Janet Jackson: For The Record» en Michael Jackson: For The Record (2nd Edition ‘ ). »

 

Heruitgave HISTORY
Verscheidene landen waaronder (Frankrijk, Duitsland…) stellen een heruitgave in digipack van het dubbele album HIStory voor. Origineel vermits dit zeer persoonlijke album van Michael nooit eerder in digipack uitgebracht werd.historyde500

 

 

 

 

 

 

 

Collector editie van Number ONES

De verzamelaar Number Ones, uit 2003, wordt in de Verenigde Staten uitgebracht als een wel heel speciale collector. Het hebbeding zal namelijk op de markt worden gebracht onder de vorm van een 45 toeren vinyl, maar met CD. Voorts is de playlist van deze collector, vermits het om een amerikaanse collector gaat, volledig zoals deze ooit in 2003 in de States werd uitgebracht, het is te zeggen: de live versie van het nummer « Ben » zoals het ook op het album « The Jacksons Live » van 1981 staat neemt de pllats in van het nummer « Blood On The Dance Floor » en « Man In The Mirror » neemt de plaats in van het nummer « Human Nature ». (met dank aan MJF)

numberones2013

 

 

 

 

 

 

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?