Een nieuw album van Michael Jackson voor 2014 !?

De informatie van de laatste twee maanden laat de mogelijkheid open aangaande de release van enkele nieuwe, nog nooit eerder uitgegeven of onafgewerkte nummers van Michael Jackson opnieuw opwakkeren. Denken we maar terug aan de wensen van de broer van Rodney Jerkins, Timbaland of zelfs de rechthebbenden van de Britse band Queen/Freddy Mercury om hun samenwerkingen met de King of Pop met de wereld te delen.

Vandaag, komt ook Damien Shields, aanzetten met deze wens. En wat meer is, zo verkondigde de man onlangs op zijn blog: De Estate zal in 2014 een nieuw Michael Jackson album uitbrengen. Zo meldde hij onder andere ook dat producer Dr Freeze (de man achter het nummer Break Of Dawn) bij dit project betrokken is, en een mogelijke release periode in de lente van 2014 te verwachten valt.

Maar misschien nog interessanter is de inhoud van dit mogelijke nieuwe postume album. Zo zou Freeze hebben laten weten, dat de boodschap die de fans lieten uitschijnen na de release van het album “Michael” in 2010, niet in dovemans oren is beland. Volgens de producer, zou deze plaat mogelijk exclusief niet afgewerkt materiaal van Michael kunnen bevatten… dit alles afgewisseld met remix versies van deze nummers door verscheidene andere producers of artiesten. Wat zoveel zou betekenen als demo versies en afgewerkte songs na de dood van de zanger. Dit alles om “de fans zoveel mogelijk tevreden te stellen” volgens Dr Freeze.

Over de inhoud, en songs worden de nummers “A Place With No Name” (eindelijk!!!) en « Blue Gangsta » reeds genoemd.

Volgens Timbaland zou het nummer « Chicago » mogelijk zelfs de eerste single uit het album kunnen worden, het geluid van dit nummer zou zeer dicht bij de huidige sound liggen.

Andere titels laten de geruchtenmolen nog extra aanwakkeren: I’m A Looser, Escape, She Was Lovin me en Can’t Get Your Weight Off Of Me, deze songs zouden allemaal afkomstig zijn van de “Invincible” sessies. Damien Shields geeft ondertussen ook al een eigen gokje voor een mogelijke tracklist… maar momenteel is er nog niks 100% bevestigd ! Afwachten maar, het aftellen naar de lente 2014 wordt plots iets boeiender…

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?