Een spoedige terugkeer van 3T !!!

Sinds het gematigde succes van het album « Identity » uit 2004, dat op het franse label TF1 Music uitgebracht werd. Maakten de broers in 2005 nog hun opwachting in het nummer “If you leave me know” samen met de drie zussen van T-Rio. Taj Jackson leerde er zijn viendin Thayana Sco kennen. Het koppel huwde op 16 juni 2013. Na nog en een benefiet single “We Are The World 25 for Haiti” met verschillende artisten in 2010, werd het plots zeer stil rond de drie zonen van Tito Jackson.

Maar daar zou spoedig wel verandering in kunnen komen. Taj, Taryll en TJ publiceerden onlangs een nieuwe groepsfoto op hun website, en lieten op Twitter al enkele hoopgevende boodschappen achter. Zo zouden ze in de maand november naar het Verenigd Koninkrijk afzakken om er hun toekomstplannen officieel aan de pers voor te stellen.

Het wordt dus nog eventjes afwachten tot de persconferentie om te weten of deze terugkeer, een nieuwe single, een nieuwe plaat, of misschien zelfs een gloednieuwe tournee zou kunnen aankondigen. Feit is dat de fans van toen al jaren op dit moment zaten te wachten, en dat er iets op stapel staat, dat is een feit…

En wat vinden jullie van een terugkeer van Taj, Taryll en TJ ?

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?