2014 : het jaar van de Victory ?

Victory Tour 2Een video op de officiele YouTube pagina van The Jacksonsdoet de geruchten weer opwakkeren.Vier maand na een eerste video(devideoclipvan Torture),plaatsen deJacksonseen opname van hun…“Victory Tour ».Het mytische concert was de laatste concertreeks waar alle broers aan samenwerkten, en vermits deze nooit eerder officieel uitgebracht werd, hoort deze nu, na 30 jaar, voor menig fan als een van de ultieme wensen.

Vandaar ook dat het plaatsen van het nummer « This Place Hotel »op YouTubetot de verbeelding spreekt,en dan vooral om dat deze onder de naam vanEpic Records werd geplaatst…Is dit een mogelijke hint dat deze binnenkort een DVD of Blu Ray release mag genieten? Het speculeren van de fans loopt op volle toeren.Daarbij is het in 2014 precies 30 jaar geleden, dus zou een ideale manier zijn om deze historische concerten wat extra in de verf te zetten en deze op een gepaste manier te herdenken… Eveneens voor deze reden: zal het MJBackstage magazine nr2 8 een uitgebreide reportage aan deze uitzonderlijke concertreeks spenderen.

Of het ooit tot een release zal leiden lijkt op dit ogenblik nog koffiedik kijken, ook al omdat er voor deze een akkoord van de Estate moet volgen, en zij de rechten voor alle releases nauwgezet opvolgen, en er op dit moment meer ambitieuze projecten rondom de SOLO carrière van Michael in de pijpleiding zitten (de 5de verjaardag van overlijden van de zanger), een nieuw album?!

Ook al zouden de fans van Michael in hun nopjes zijn met een concertregistratie van de « Victory Tour », is het daarom nog niet zeker of het grote publiek hierop zit te wachten.

Ondertussen is er nog steeds de mogelijkheid om een registratie van de “Victory Tour” vanuit Toronto op YouTube erop na te slaan. En wie weet, kunnen we ooit in HD een reisje “back to the past” naar die geweldige periode uit 1984 maken, wait “hope” and see…

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?