Een update van The Jacksons

2_22_14_c_jacksons_kabik-19-570De vier broers van Michael Jackson staan in het middelpunt van  belanstelling in VS. Op enkele dagen voor de aftrap van hun 40 tellende Las  Vegas shows, zijn Jackie, Jermaine, Tito en Marlon alom aanwezig, en draait de  promotour voor deze concerten op volle toeren.

Zo hebben ze al enkele televisieoptredens afgewerkt  zoals de The Arsenio Hall show, ze brachten er “Can You Feel It” live, The Talk, CBS Los Angeles,  Ze hebben een interview voor het Las Vegas  Magazine, The Insider gegeven. Deze laatste spendeerde voor deze gelegenheid  zelfs hun cover aan de heren, en werd ter om deze reden een exclusieve nieuwe  fotosessie ingeblikt (hier enkele beelden  van de shoot ).

Anderzijds, tijdens een ander onderhoud met het Amerikaanse  muziektijdschrift Billboard, verklapte Jackie Jackson dat het zijn wens was om  het project rond een gloednieuw album een van de projecten is die hij graag zou  verder zien evolueren. Hij hoopt dat, nu de broers samen zijn voor het Las Vegas  project de zaken hieromtrent vaart kunnen nemen, en de werkzaamheden voor de  opvolger van 1989’s “2300 Jackson Street” vorm krijgen. « Tijdens de dag werken  aan de plaat, en s ’avonds optreden».

Voor de rest bleef Jackie zeer vaag over reeds opgenomen nummers,  of over hoe de sound van deze toekomstige plaat zal klinken, hij wou wel reeds  laten weten dat het een echte Jackson plaat wordt, maar dan op de huidige  muzikale ritmes en sounds.

Wait and see

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?