Pepsi Jackson campagne ook in België !

Schitterend nieuws voor de Michael Jackson fans in België ! De Pepsi campagne die Michael Jackson in de spotlights zet, komt ook naar ons landje. Voor het Europese vasteland zijn enkel België en Duitsland de landen die deze ultra gemediatiseerde promo-campagne blijken op te nemen. Deze werd in het begin van het jaar door Pepsi, in samenwerking met de Estate of Michael Jackson aangekondigd, en maakt deel uit van haar wereldwijde promo-campagne “Live for Now”.

De marketing verantwoordelijke voor België verklaarde onlangs: “Michael Jackson was altijd een inspiratiebron voor zowel fans als andere artiesten. Voor een klein land zoals België, is dit partnerschap reuze interessant. Deze verbindt letterlijk de Belgische verbruikers en laat hen toe een geprivilegieerde band te onderhouden met Michael’s muziek, en zo hulde te brengen aan zijn legendarische impact op gebied van de entertainmentwereld.” Ook al zijn er voorlopig nog maar weinig details bekend over deze in de maand oktober te verschijnen Belgische campagne, toch staat het nu reeds vast dat de fans zeker niet ontgoocheld zullen zijn!”

MJBackstage kon uit welingelichte bron reeds deze exclusieve info vernemen , Pepsi werkt momenteel aan een origineel blikje met de beeltenis van Michael, en er zou ook een muzikale wedstrijd in samenwerking met Sony Music worden georganiseerd. Deze hele opzet zou mogelijk aan één exclusieve verdeler verbonden kunnen worden (Carrefour?)… het antwoord op 22 oktober…

0 Commentaires

Laisser une réponse

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

En cours d’envoi

©2020 MJBackstage - Fan Club Belge de Michael Jackson - All rights reserved

Site réalisé par l'équipe du site Michaelizer

LES AMIS DU MJBACKSTAGE

ou

Vous connecter avec vos identifiants

Vous avez oublié vos informations ?